Arrangement Pinse 2020

Korona-konsert med Magnus Hestegrei

Til helgen er det pinse og med det medfører ofte kos og hygge på Hauganfjæra Camping. I år vil det være ekstra spesielt med tanke på corona og vi må alle være med på dugnaden. I den forbindelse vil vi arrangere en "Korona-konsert".

Fredag 29.05 vil Magnus Hestegrei ha konsert forskjellige steder på campingplassen fra klokken 19.00. Det vil i tillegg være radiosending fra campingen på radio P1 trøndelag mellom 14.00 og 17.00. Konserten vil komme ut til dere, og vi anbefaler at alle holder seg på sine egne plasser og følger retningslinjene. Dette innebærer blant annet en meter avstand. Det er heller ikke lov til å gå mellom plassene mens man nyter alkoholholdig drikke. Det vil være 6-8 stopplasser hvor han spiller sitt repertoar. Disse stopplassene velges ut fra at alle skal ha mulighet til å høre. Det er ikke påmelding eller betaling for konsertene på fredag, men man kan vippse et valgfritt beløp til artisten, utelukkende til inntekt for han.

Lørdag 30.05 vil det være en egen privat konsert med Magnus Hestegrei utenfor Hauganstua, med alle rettigheter. Det vil bli satt opp telt slik at det blir et avgrenset område. På grunn av nasjonale retningslinjer kan det ikke være flere enn 50 personer i arrangementet, det blir derfor førstemann til mølla. Det vil være en tilstede fra Hauganfjæra Camping som er smittevernansvarlig. Det vil bli satt opp bar utendørs, og plassene blir satt opp slik at vi opprettholder avstanden. Billettene koster 200,- per person og konserten varer fra 19.00 og utover. For å melde seg på og kjøpe billett sender dere enten melding på facebook til Hauganfjæra Camping, eller på 94141598. Selve betalingen vil være når dere kommer på lørdagen, men slik får vi notert navn på hvem som kommer. Siste frist for påmelding er fredag klokken 17.00.

Vi håper på fint vær og at det blir god stemning på Hauganfjæra Camping til pinsa i år også, til tross for omstendighetene.