Til alle campinggjester på Frosta.

20 april oppheves hytte- og camping forbudet, og i den forbindelse er det klart for at dere kan overnatte i deres campingvogner. Da er det viktig at dere husker og følger den nasjonale veiledning om  forebygge smitte. Dere har selv ansvar for dere egen sikkerhet.

Det vil bli ekstra hygienetiltak ved anleggene ved blant annet ekstra vask, samt flere vask/desinfeksjons punkt. Det er opptil hver enkel plass hvor mye av anlegga som vil bli åpnet.

Mvh Alle campingplass eierne på Frosta (I samråd med kommunelege og ordfører ved Frosta kommune)

Pluscamp Hauganfjæra Camping

Døgnplasser ved fjorden, Pluscamp Hauganfjæra Camping

Overnatting

På pluscamp Hauganfjæra Camping har vi 5 nye apartementsleiligheter...
Pluscamp Hauganfjæra Camping, Sauer på besøk

Opplevelser

Frosta byr også på flotte muligheter sor stor og liten, både den tur-...
Pluscamp Hauganfjæra Camping

Om oss

Det var far til Torleif som startet med camping her for 50 år siden....

Velkommen til oss!

Kun en times kjøring fra Trondheim finner du Pluscamp Hauganfjæra Camping. Campingplassen er idyllisk plassert ytterst på Frosta-halvøya. Frosta er en utpreget jordbruksbygd, og omtales av mange som "Trondheims kjøkkenhage".

Frosta innehar også en svært viktig rolle i Trøndelags historie. Det var her Norges eldste lagting - Frostatinget hadde sitt sete. I umiddelbar nærhet til campingplassen finner du middelalderkirken Logtun samt den lille øya Tautra med rester av Tautra Kloster.

Pluscamp Hauganfjæra Camping har blitt en svært ettertraktet camping for faste plasser, og vi har derfor utvidet områdene for faste plasser de siste årene. Tilsammen tilbyr vi nå 250 flotte plasser til våre faste gjester - alle med utsikt til sjøen.

Vi har leiligheter av høy standard for 4 eller 6 personer. Pluscamp Hauganfjæra Camping har også flotte oppstillingsplasser for bobil, vogn og teltplasser.

Velkommen til Pluscamp Hauganfjæra Camping!

Attraksjoner i nærheten

Dine Pluscamp-fordeler

Bobil/Caravan

Hver 8. overnatting med bobil eller caravan er gratis. Flere av våre plasser tilbyr egne bobil­oppstillings­plasser med strøm og vann.

Hytte

Hver 8. overnatting i hytte gir kr 200 i rabatt. Du kan velge å overnatte i høy­standard hytter med hotell­standard eller rimeligere enkle hytter.

Telt

Hver 8. overnatting i telt er gratis. Våre camping­plasser kan tilby gode sanitær­anlegg, strøm og vann.

Instagram